Overname DRACO Wegtransportmiddelen B.V.

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen DRACO Wegtransportmiddelen B.V. Per 19 september 2018 is DRACO Wegtransportmiddelen B.V. overgenomen door M.L. Sijperda Beheer B.V.

Na ruim 30 jaar aan het roer te hebben gestaan dragen de heren Westerhof en De Vries hun bedrijf over aan een externe partij, aangezien er geen overname kandidaat binnen de familie aanwezig is. De heer Merward Sijperda is vanaf heden de nieuwe eigenaar. Op nadrukkelijke wens van de aandeelhouders is het bedrijf overgedragen aan een partij die de continuïteit waarborgt en het huidige personeel zeker stelt van hun baan binnen de organisatie.

DRACO blijft net als voorheen wegtransportmiddelen produceren in Sneek. Marieke Faber, commercieel directeur, volgt hiermee de heer Bert Westerhof en zij is daarmee aanspreekpunt voor DRACO. Elard de Vries blijft als vertrouwd gezicht bij DRACO werkzaam.

DRACO zal haar klanten blijven voorzien van innovatieve oplossingen voor uw gewenste oplegger of trailer op maat! DRACO ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers, aanhangwagens en carrosserieën.

Menu