DRACO Wegtransportmiddelen B.V.

DRACO is fabrikant van opleggers en aanhangwagens. Het ruim honderd jaar oude ( van oorsprong) familiebedrijf is gevestigd op het industrieterrein De Hemmen in Sneek. Met ruim 30 werknemers produceert DRACO circa 200 voertuigen per jaar.

Aandacht

DRACO heeft een oprechte interesse in wat haar klanten echt bezig houdt. Waar hun uitdagingen liggen en hoe ze geholpen kunnen worden met de beste oplossingen voor hun transportvraagstukken. Met dit inzicht en een gedegen ontwerpfilosofie en hoogwaardige productievaardigheden kan de hoogste toegevoegde waarde geleverd worden aan de klanten.

Betrouwbaar

De klanten moeten kunnen vertrouwen op de producten en daarom gaat DRACO altijd een stap verder want deze factoren zijn kritisch voor het succes van onze klanten.

Verder staan kwaliteit, betrouwbaarheid en bedieningsgemak voorop.

Daarbij vormen uw ervaringen onze drijvende kracht. Door die te verbinden aan onze technische kennis, realiseren we vernieuwende oplossingen. Zo loopt u voorop als het gaat over draagvermogen, lengte en brandstofverbruik.

Geschiedenis

DRACO staat voor: Douma Rijpkema Aanhangwagens Carrosserieën Opleggers. Draco is begonnen op 1 januari 1885. In 1919 is vanuit Draco Douma Staal ontstaan.

RDW erkend bedrijf